انشا در مورد جبار باغچه بان با مقدمه بدنه نتیجه
نوشتن انشا فرصتی است برای بیان احساسات، تخیل و خلاقیت. با هر جملهای که روی کاغذ میآوریم، پنجرهای به دنیایی تازه باز میشود و توانایی تفکر و تحلیل ما تقویت میشود. «زنگ انشا» همراه شماست تا با ایدهها و راهنماییهای متنوع، این مسیر زیبا را جذابتر و پربارتر کنید. هر انشا یک داستان تازه است که از دنیای ذهن شما روایت میشود! در ادامه “انشا در مورد جبار باغچه بان با مقدمه بدنه نتیجه” برای شما آماده کرده ایم. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
⭐انشا اول در مورد جبار باغچه بان⭐
مقدمه:
آموزش و پرورش یکی از اساسیترین نیازهای جامعه بشری است و در این میان، برخی افراد با تلاشهای خستگیناپذیر خود، تأثیری عمیق بر این حوزه میگذارند. یکی از این افراد، جبار باغچهبان، معلمی فداکار و دلسوز بود که راهی نوین برای آموزش کودکان ناشنوا در ایران گشود.
بدنه:
جبار باغچهبان در سال ۱۲۶۴ در تبریز متولد شد و از همان دوران کودکی علاقه فراوانی به یادگیری و آموزش داشت. او در ابتدا به تدریس کودکان عادی پرداخت، اما پس از مدتی متوجه شد که کودکان ناشنوا از امکانات آموزشی محروماند. این موضوع او را بر آن داشت تا روشهایی جدید برای آموزش این کودکان ابداع کند.
باغچهبان اولین مدرسه ناشنوایان را در ایران تأسیس کرد و روشهای خاصی برای آموزش آنان طراحی نمود. از جمله مهمترین اقدامات او، ابداع الفبای دستی بود که به کودکان ناشنوا کمک میکرد تا ارتباط بهتری با دنیای اطراف خود برقرار کنند. تلاشهای او در راستای گسترش آموزش، محدود به ناشنوایان نبود؛ بلکه او با تأسیس کودکستانها، به آموزش پیشدبستانی نیز اهمیت ویژهای داد.
نتیجه:
جبار باغچهبان نمونهای از یک انسان فداکار و تأثیرگذار در عرصه آموزش است. او با پشتکار و عشق، راهی را هموار کرد که پیش از او کمتر کسی به آن توجه کرده بود. خدمات او به جامعه، نهتنها در زمان خودش، بلکه برای نسلهای آینده نیز ارزشمند و ماندگار خواهد بود. امروزه هر دانشآموز ناشنوایی که در ایران به تحصیل میپردازد، مدیون تلاشهای بیوقفه این معلم بزرگ است.
⭐انشا دوم در مورد جبار باغچه بان⭐
مقدمه:
جبار عسگرزاده ملقب به جبار باغچهبان بنیانگذار نخستین کودکستان در شهرستان مرند و نخستین مدرسه ناشنوایان ایران در تبریز بود. او همچنین اولین مؤلف و ناشر کتاب کودک در ایران بود.
بدنه:
وی نخست در تبریز کودکستانی به نام «باغچه اطفال» دایر کرد و از همین رو خودش را باغچهبان نامید. جبار باغچهبان بعد از جنگ جهانی اول همراه همسرش در سال ۱۲۹۸ شمسی از راه جلفا وارد شهر مرند شد. باغچه بان در مرند در مدرسه دولتی احمدیه به شغل آموزگاری مشغول شد پس از کسب تجربه های زیاد در این مسیر، ایرادات بسیار زیادی را در روش آموزش زبان فارسی مشاهده کرد؛ با توجه به این موضوع، باغچهبان اولین نفری بود که یک روش بسیار پرکاربرد و حرفهای برای آموزش زبان فارسی ابداع کرد.
در واقع در همین زمان بود که فعالیت های خیرخواهانه و مثبت باغچه بان در ایران آغاز شد و تا اواخر عمرش هم ادامه داشت. جبار باغچبان در تبریز کودکستانی را با عنوان باغچه اطفال دایر کرد؛ بعد از تاسیس باغچه اطفال بود که فکر آموزش به ناشنوایان ذهنش را درگیر کرد.
اولین تلاشها در زمینه آموزش و پرورش استثنائی در حدود ۱۰۰ سال قبل در ایران شروع و نخستین فعالیتها در بخش آموزش و پرورش کودکان با آسیبدیدگی بینایی از سال ۱۲۹۹ هجری شمسی توسط شخصی به نام ارنست کریستوفل اهل کشور آلمان در شهر تبریز با جذب پنج دانشآموز آغاز شد.
در گروه کودکان با آسیبدیدگی شنوایی جبار باغچهبان در تبریز در سال ۱۳۰۳ اولین گام را با تاسیس مدرسه باغچه اطفال در جهت تعلیم و تربیت کودکان ناشنوا برداشت. البته که تا قبل از اینکه به این موضوع فکر کند، هیچ تجربه ای در زمینه تدریس به ناشنوایان نداشت.
باغچهبان با سه دانش آموز ناشنوا کارش رو آغاز کرد و در این زمینه توانست موفقیتی کسب کند. متوجه شد که حس بینایی و لمس اشیاء، نقش بسیار مهمی را در آموزش به ناشنوایان ایفا میکند. او مدرسه ناشنوایان را در سال ۱۳۰۳ در تبریز دایر کرد.
این کلاس جنب باغچه اطفال باغچهبان تأسیس شد. یکی از کتابهای او با عنوان «بابا برفی» توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسید و شورای جهانی کتاب کودک آن را به عنوان بهترین کتاب کودک انتخاب کرد.
نتیجه:
تاثیر شگرفی که وی بر آموزش ناشنوایان گذاشت باعث گردید نام وی تا ابد به نیکی یاد شود چون او آغازگر راهی شد که توانست رنج و زحمت والدین فرزندان ناشنوا را کم کند و از طرفی امید به زندگی را در این کودکان برای همیشه زنده کند.
⭐انشا سوم در مورد جبار باغچه بان⭐
مقدمه:
جبار باغچهبان با تأسیس نخستین کودکستان و مدرسه ناشنوایان ایران، به یک قهرمان برای آیندهی آموزش و پرورش تبدیل شد. او با عشق و صبر خود توانست به کودکانی که قبلاً فرصت تحصیل را نداشتند، امکان آموزش و پرورش بدهد.
بدنه:
جبار باغچهبان نمونهای الهامبخش برای همهی ما است و باعث میشود تا به امید و امکاناتی که در دنیای آموزش و پرورش وجود دارد، باور داشته باشیم
دوران کودکی جبار باغچهبان، پر از شور و شعف بود. او در روستایی کوچک در شهرستان مرند به دنیا آمد و در آنجا با خانوادهاش زندگی میکرد.
دوران کودکی جبار پر از لحظات شاد و خاطرهانگیز بود. او با عشق و علاقهی خود به طبیعت و بازی با دیگر کودکان، لحظاتی پر از شادی و خوشحالی را تجربه کرد. این علاقه و انگیزهی ویژهی جبار، او را به سمت آموزش و پرورش هدایت کرد و تأسیس نخستین کودکستان در ایران را ممکن ساخت.
ابتکارات ویژه باغچهبان در آموزش عبارت بودند از:
- روش شفاهی در تعلیم ناشنوایان
- آموزش روش حساب ذهنی به ناشنوایان
- گاهنجار (گاهنما) وسیلهای برای نشان دادن پستی و بلندیهای اقیانوسها روی نقشه به کودکان
- الفبای گویا
تلفن گنگ با گوشی استخوانی یک دستگاه است که توسط جبار باغچهبان در تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۱۲ شمسی (یعنی حدود ۹۴ سال پیش) اختراع شد. این دستگاه به کودکان ناشنوا کمک میکند تا با یکدیگر و با دیگران ارتباط برقرار کنند. با استفاده از این گوشی استخوانی، کودکان میتوانند از طریق ارسال ارتعاشات ارتباط برقرار کنند. این اختراع جدید و نوآورانه توسط جبار باغچهبان به عنوان یکی از ابزارهای ارتباطی مهم در آموزش و پرورش کودکان ناشنوا معرفی شد.
نتیجه:
جبار باغچه بان همه همت و تلاش خود را بر این گذاشت تا برای ناشنوایان کاری انجام دهد تا آنها را به زندگی بازگرداند و مانع از گوشه نشینی آنها شود و در این راستا جدا از اقدامات عملی دهها کتاب و نوشتار نیز چاپ کرد تا این مساله در تمام ایران مرسوم شده و همه ناشنوایان به زندگی برگردند.
نوشتن انشا، سفری است به دنیای اندیشه و احساس که با هر کلمه جان میگیرد. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و به خلق انشایی زیبا کمک کرده باشد. اگر از این مقاله لذت بردید، حتماً به «زنگ انشا» سر بزنید و با دیگر مطالب ما همراه شوید تا تجربهای لذتبخشتر از نوشتن داشته باشید. خوشحال میشویم نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را در بخش دیدگاهها با ما به اشتراک بگذارید تا «زنگ انشا» همراه بهتری برای شما باشد!